divendres, 25 de gener del 2008

DONES I TELEVISIÓ

Després d’uns quants dies sense aparèixer per aquí avui torno a ser persona i aquí em teniu, amb forces renovades!!! Sort que tots aquests dies m’ha substituït, brillantment, en Jordi. En fi, que he acabat uns quants exàmens i ja puc tornar a dedicar estones a escriure i passejar pels blocs.
Durant tots aquests dies he estat observant un fet que ja em va sorprendre fa temps, però que he acabat de constatar en els últims dies. Nosaltres, la nostra generació, vam descobrir el sexe femení d’una manera, més o menys, tendre. Primer la mare, la germana, l’àvia i, més endavant, ja posats, la primera nuvieta, algunes amigues... Les generacions actuals, però, descobreixen el sexe femení d’una manera absolutament bèstia. M’explico.
Mirant la televisió, en concret els anuncis, he trobat una part del món íntim femení que, la veritat, em crea “desassossec” i un punt de mal rotllo.
Per una banda tenim el tema del “període” (llegeixi’s regla, menstruació...) que, més o menys, ja teníem clar des de fa molts anys, quan les companyes del col·legi van tenir la seva primera “mala setmana”. Però és que la cosa no s’acaba aquí. Ara sabem molt, molt, molt més. Resulta que si tenen una certa edat i són “guapes” quan riuen es pixen a sobre i necessiten un tipus de protector especial, això, naturalment, si han aconseguit aguantar al seu lloc la dentadura postissa. Però és que, a més a més, ara sabem que s’han de posar una crema especial perquè tenen unes picors increïbles a les parts íntimes que els hi fan canviar el caràcter, o serà per culpa de la crema que s’han posat una estona abans perquè se’ls hi ressecava?. Tot això, està clar, si han pogut superar els remordiments d’haver menjat una mica de torró per Nadal i no han d’acabar visitant una clínica d’estètica. Almenys els hi queden els tampons amb els que poden muntar a cavall, anar en bici, banyar-se, però clar, amb el cabreig que deuen portar per culpa de les picors...
En resum, que quan una dona arriba de mala llet o riu descaradament penso que, en qualsevol moment, succeirà una desgràcia, sinó està succeint ja... és a dir, que no em puc mirar les dones de la mateixa manera que abans. Almenys, els homes, ho hem solucionat amb sol anunci: a partir de certa edat o en segons quines circumstàncies no se’ns aixeca, però en Pelé, ja ens va donar la solució en el seu moment.

5 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Home al pa pa i al vi vi, que potser abans havia massa eufemismes per dir les coses. Lo que ara potser també se passen... Lo sexe masculí continua sent de vegades un nou món per descobrir o és que com sempre dic, i sense ànim d'ofendre, sou més simples i no teniu tantes punyetes com natros, no?

Mon ha dit...

Caray lo q donan de sí els esmorçars de mitg hora, ehhhh??? Jajaja

De totes formes jo tinc un altre tema a veure si t'atreveixes...

Els homes i els seus calçotets marcats!!!

I això no es perque riguin o tinguin picors q si q els tenen ja q alguns no paren de rascar-se els ous i no parlo en sentit figurat..jajjaja

1 Abraçada

Monttshe

Sergi ha dit...

Quin riure, tens tota la raó. Però per nosaltres, els homes (per dir-ho d'alguna manera), també n'hi ha. Has sentit aquells anuncis de la ràdio del tio que ariba a casa i diu: Carinyo, m'han acomiadat de la feina!, i ella li contesta: Ei, que és igual, ja en trobaràs una altra, el més important és que encara se t'aixeca. Si si, anuncis de problemes d'erecció, sense el Pelé ni res...

Què t'anava a dir ha dit...

ei, sobre les dones hi ha molta llegenda suelta. No us deixeu ensarronar per la televisió.

Deric ha dit...

no t'oblidis que ara elles també saben que no baixem la tapa del wc, que se'ns cau el cabell, que tenim caspa, que no podem deixar de fumar, que la colònia ens la compren elles, que no se'ns aixeca, etc. etc. etc. em sembla que estem a la par.