dimarts, 2 de desembre del 2008

CARTA OBERTA AL SR BUSH (LA IGNORÀNCIA)

Estimat Sr. Bush,
Em sap greu però ara ja és massa tard. Assumir els propis actes és important, però es converteix en imprescindible quan algú és el president d'un país i és ineludible si aquest país es diu Estats Units d'Amèrica. Reconèixer els errors propis és molt noble però quan aquest error és envaïr un país, amb totes les conseqüències que comporta, simplement, no s'ha de cometre l'error. Malgrat tot, no ens ho expliqui a nosaltres, cal explicar-ho a les famílies dels 4.000 soldats americans que han mort en una guerra estúpida (1.000 persones més que en l'atac a les torres bessones) i a tots els morts anònims, iraquians, americans, europeus...
Ara no em vingui a dir que no ho sabia. Vostè és el president del país més poderós del món. Els seus serveis d'inteligència no van ser capaços de dir-li que allà no hi havia ni un trist tirapells? No m'ho crec. En qualsevol cas, a Barcelona, vam sortir prop d'un milió de persones al carrer per dir-li, no vam cridar prou? Aleshores se'n va enfotre, ara afronti les seves culpes... que sigui un tribunal internacional qui el jutgi, això si, amb totes les garanties legals, sense guantanamos, perquè nosaltres vam sortir al carrer per aconseguir, precisament, això, les garanties democràtiques que vostè, alegrament, s'ha passat pel forro dels collons.
Vostè ha representat la ignorància i els que estan al seu voltant han fet el paper perfecte de la ignomínia, la falòrnia i la cohabitació... l'estupidesa la teníem aquí, al país veí, fent-li costat.

4 comentaris:

Sol Solet ha dit...

A la curta o a la llarga aquests senyor acabarà pagant pel que ha fet,

L'Avi ha dit...

Malauradament, per el senyor Bush, els morts només són números... i em sap greu, però malgrat els bons desitjos de la Sol Solet, em sembla que no veuré mai al Bush assegut davant d'un tribunal de justícia...

Carles Casanovas ha dit...

Que ni hi té res a dir el Garssot ?
Perdó el Garzón.

adrià ha dit...

Estic amb tu sol solet, encara confio en la justícia... Si Avi, sóc un ilús, ho sento, i no ho sembla, oi? En Garzón no dirà res... de fet la llei no li permet però, a més, això li ve massa gros.