dilluns, 19 de gener del 2009

MISSATGE

Avui he rebut aquest missatge al mòbil:
Duas chichas te qieren! Una tiene ojos azules. Descubre que es!

He de confessar que he estat a punt de respondre, bàsicament per curiositat. Com en una frase tant curta es poden crear tants dubtes? D'entrada, tot i que mal escrit o escrit en un idioma que no entenc, dues noies em volen (o m'estimen, no ho tinc clar). Cap de les dues em coneix, però ja m'estimen o em volen... bé, no? Una té els ulls blaus, perfecte!! I l'altra? No té ulls? Els té d'un altre color? Ja la descarten ells mateixos perquè els seus ulls no valen la pena? I què vol dir: tiene ojos azules, éls seus? En té en un pot amb formol?. El més interessant, però, és la darrera frase: "Descubre que es!". Així, amb un signe d'admiració!. I si, m'he quedat admirat: què és exactament el que he de descobrir? Que dues noies m'estimin... coi, si és això val la pena, sobretot si l'estimació és carnal... però, m'estimaran a l'hora o per torns? Potser el que he de descobrir és què és tenir els ulls blaus... però això ja ho sé. No sé, la verita és que he estat a punt de demanar més informació... per saber, bàsicament.

1 comentari:

Jo Mateixa ha dit...

Un dia d'aquests, Adrià, t'enviaré els e-mails que acostumem a rebre a la feina, escrits mig en castellà i mig en....no se ben be quin idioma.

En ell hi apareix la foto d'una noia, guapa, moooooolt guapa, guapissima, i et diu que està contenta de no coneixe't (que dius, quins collons, no te ganes de coneixe't) i que te ganes de venir on ets tu per coneixe't (incongruències per que primer et diu que està contenta de no coneixe't i desprès diu que et vol coneixer).

La veritat es que cada cop que ens n'arriba un ens fem un tip de riure, don surten, qui els envien, que volen....son preguntes que mai tindràn resposta per que el nostre informàtic ens fa esborrar els e-mails i mai tenim l'oportunitat de preguntar-l'hi a la noia.

Petons!!!!