dimarts, 14 d’abril de 2009

Relats Conjunts - Anada de bolaHeilongjianganesos :

Interpretant el sentiment i els anhels del poble que ens acaba de donar el seu sufragi, proclamo la República Heilongjiangesa com Estat integrant de la Federació Xinesa.
D'acord amb el President de la República federal xinesa senyor Kao Chiu, amb el qual hem ratificat els acords presos en el pacte de Liang-Shan-Po, em faig càrrec provisionalment de les funcions de President del Govern de Heilongjiang, esperant que el poble Xinès i el Heilongjiangès expressaran quina és en aquests moments llur voluntat.
En fer aquesta proclamació, amb el cor obert a totes les esperances, ens conjurem i demanem a tots els ciutadans de Heilongjiang que es conjurin amb nosaltres per a fer-la prevaler pels mitjans que siguin, encara que calgués arribar al sacrifici de la pròpia vida.
Tot aquell, doncs, que pertorbi l'ordre de la naixent República Heilongjiangesa, serà considerat com un agent provocador i com un traïdor a la Pàtria.
Esperem que tots sabreu fer-vos dignes de la llibertat que ens hem donat i de la justícia que, amb l'ajut de tots, anem a establir. Ens apoiem sobre coses immortals com són els drets dels homes i dels pobles i, morint i tot si calgués, no podem perdre.
En proclamar la nostra República, fem arribar la nostra veu a tots el pobles de Xina i del món, demanant-los que espiritualment estiguin al nostre costat i enfront de la monarquia bolbònica que hem abatut, i els oferim aportar-los tot el nostre esforç i tota l'emoció del nostre poble renaixent per afermar la pau internacional.
Per Heilongjiang, pels altres pobles germans de Xina, per la fraternitat de tots els homes i de tots els pobles, Heilongjiangesos, sapigueu fer-vos dignes de Heilongjiang.

Harbin, 14 d'abril de 210 a.C.
El President
Ling Chung

6 comentaris:

kweilan ha dit...

Boníssim! A més avui és un dia perfecte per aquest discurs.

Mireia ha dit...

Quant dius que va durar aquesta república. Molt bo, una mica irreverent però boníssim

Jordi ha dit...

Benvinguts a la república independent de casa seva!

Pd40 ha dit...

El pacte de Liang-Shan-Po? Buf, això no era d'aquella sèria de samurais? Es deia la frontera azul o el río azul, oi? Era total XDD
Ai, el relat molt divertit :P

Anònim ha dit...

soscric totalment el que han dit ja: boníssim! :)

Nymnia ha dit...

Molt, molt, molt currat! Bon relat!