dissabte, 14 de novembre del 2009

ESTIMATS INÚTILS...

No acostumo a demanar mai que un metge vingui a casa. Sovint necessito veure el metge, per al·lèrgies, refredats o, simplement, per hipocondria. Malgrat tot mai demano que el metge vingui a casa. Només ho he fet dues vegades i ha estat perquè, realment, no em podia moure. Les dues vegades el metge s’ha fet el “suec”, del CAP m’han dit:

- el metge vindrà d’aquí a una hora.

Al cap d’una hora ha trucat el metge i m’ha dit:

- Com et trobes?
- Doncs molt malament, no puc respirar i tinc molta febre, per descomptat no puc caminar i no em puc acostar cap a aquí on sou.
- Doncs mira... pren “ibuprofè” i “paracetamol” i si en un moment donat, d’aquí a dos o tres dies estàs pitjor, demanes hora que aleshores si que et voldré veure.

Doncs bé, cap de les dues vegades n’he fet cas. No podia més, quan vaig demanar el metge a casa ja no podia respirar i em costava, fins i tot, anar fins al lavabo.
Les dues vegades he acabat anant a l’hospital d’urgències. La primera vegada es va saldar amb un pneumònia que vaig poder guarir a casa, amb medicació. Aquesta segona vegada s’ha complicat més i he estat 4 dies complerts ingressat en un hospital, amb una mascareta d’oxigen i amb la medicació administrada, directament, a la vena.
Ara ja estic bé, gràcies, i “ells” encara no han bellugat el seu cul del seient calentó, d’aquell raconet que els proporciona el seu despatx de la seva consulta: - si d’aquí a uns dies estàs pitjor si que et voldré veure... si d’aquí a uns dies estic pitjor m’hauràs de veure en foto, idiota!!!!
En fi... que moltes gràcies a alguns inútils per la seva col·laboració, espero que mai necessitin un advocat de forma urgent:

- Estic a comissaria perquè m’han atrapat conduint amb una tassa d’alcohol superior a la permesa.
- Doncs pren un got d’aigua que et rebaixarà la tassa d’alcohol en sang i si d’aquí a uns dies et trobes pitjor ja em trucaràs que potser aleshores si que et voldré atendre.

A banda: moltes gràcies a tot el personal dels dos hospitals on em van atendre (metges, infermeres, personal sanitari, personal de l’ambulància), realment tots van estar molt professionals i em van fer l’estada molt més agradable. Ells si que són persones que estimen la seva professió!!!. Una abraçada a tots.

4 comentaris:

Xevi ha dit...

Celebrem que et trobis bé!
Aprofitant aquesta millora, no estaria malament anar a fer una visita al metge que t'havia d'atendre a casa per ensenyar-li l'historial mèdic de l'hospital on has estat quatre dies i, de passada, demanar-li on cal omplir aquells bonics papers on a l'encapçalament hi posa "Suggeriments o reclamacions". Per si tornessis a emmalaltir (la providència no ho vulgui) això si que es pot fer sense sortir de casa: https://www10.gencat.cat/pls/catsalut/cawpk410.verifica

Salut!

adrià ha dit...

Gràcies Xavi, ho faré. Ah! I gràcies pels ànims :-)

Anònim ha dit...

Vaja no sabia res...ho sento. I ara m'en al·legro que estiguis millor.
Cuida't molt Adrià!!
Montse E.

adrià ha dit...

I tu... ànims que ja falta menys. :-)