dimecres, 4 de febrer del 2009

GRÀCIES



Possiblement aquest post l'entenguin només algunes persones, demano disculpes a tota la resta, però penseu que és una cosa bona. He aconseguit una de les fites més importants de la meva vida i volia donar les gràcies a tots els que m'han acompanyat en aquesta travessa, amb noms concrets i a l'engrós:
Gràcies, particularment, a la Isabel i a l'Arnau, per ser-hi i per la seva paciència. A alguns amics, que ho són, sobretot a en Jordi i la Marta. Als meus pares. A la meva professora particular d'anglès. Gràcies, també, a alguns companys i companyes de feina per les oportunitats i per aguantar-me. Finalment, gràcies a tots aquells que d'alguna manera hi han participat o ho han patit, una abraçada i em teniu a a la vostra disposició pel que faci falta.

4 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

ara va i se'ns posa tendre... ;)

deu ser un efecte secundari?

Moltes felicitats.

Jo Mateixa ha dit...

Be, jo no tinc ni idea del que dius, però et felicito...sembla que hagis guanyat un Goya o un Oscar :-P

Que t'has fet jutge o que???

Petons!!!!!

Marta Cebrián ha dit...

No saps la gràcia que em fa això que dius! Espera, espera, que m'eixugo la llagrimeta que em cau. Et felicito per tot l'esforç -que no ha estat poca cosa, i sobretot perquè de mica en mica has arribat al final, sense defallir, creient que podies aconseguir-ho. Nano ja ho tens!!!!!

Monttshe ha dit...

Si si si....peró a lo que anem...
Quan ho cel·lebrem amb unes botifarres i un bon ví?

Moltíssimes FELICITATS!!! T'ho mereixes!!

Oeeee oeeee oeeee!!